ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ASSEGURANCES PER A EMPRESES I AUTÒNOMS

Hostaleria i comerç

COMERÇOS I HOSTALERIA

Gamma d’assegurances ideada per respondre específicament a les necessitats de les persones que són propietàries o dirigeixen comerços i establiments d’hostaleria.

Despatxos i oficines

DESPATXOS I OFICINES

Li proposem una assegurança on les garanties i serveis d’assistència estan dissenyats per a oficines i despatxos professionals, agències de qualsevol sector, centres d’ensenyament, escoles, acadèmies, autoescoles …

PIMES

PIMES

Li proposem una assegurança a la mida de la seva empresa, Flexipyme. Una pòlissa tan completa com flexible en les seves garanties, que s’adapta perfectament a les característiques i les necessitats de les petites i mitjanes empreses.

Responsabilitat civil

RESPONSABILITAT CIVIL

Una reclamació pels danys derivats de la responsabilitat civil pot repercutir sobre la viabilitat econòmica de l’empresa. És una necessitat per a qualsevol professional o empresari protegir-se d’aquestes circumstàncies.

Transport

TRANSPORT

La nostra gamma de pòlisses és tan àmplia i adaptable com les necessitats de tot tipus de professionals relacionats amb el transport. Dissenyades per a transportistes i empreses.

Edificació

EDIFICACIÓ

Assegurances completes en garanties i versàtils en les seves característiques, que garanteixen el conjunt dels treballs, la seva bona marxa i en definitiva la bona fi de l’obra en construcció.

Assegurances per a empleats

ASSEGURANCES PER A EMPLEATS

Mitjançant una única pòlissa protegim contra el risc d’accident a un col·lectiu de persones vinculades per una activitat comuna.

Sol·licitar pressupost · Més informació
OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.