ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

PROTECCIÓ PELS EMPLEATS

Accidents
Protecció total

Mitjançant una única pòlissa protegim contra el risc d’accident a un col·lectiu de persones vinculades per una activitat comuna, cobrint la mort i invalidesa ocorreguts per aquestes causes accidentals, així com les despeses mèdico-farmacèutiques i dietes diàries derivades d’aquest. Una assegurança que atorga tota la tranquil · litat que els seus empleats mereixen.

ELS NOSTRES PRODUCTES

  • Col·lectiu
  • Conveni laboral d’Empresa
  • Conveni laboral del sector

Vida
Gaudeix de la vida

Aquesta pòlissa, dirigida en exclusiva a col·lectius, combina els avantatges de les assegurances de vida amb les prestacions per a la jubilació.

En el món de l’empresa, és la manera més intel · ligent i econòmica de millorar la política de recursos humans.

Assegurança de Vida Col·lectiu
Asseguri el futur de la seva empresa i el dels seus empleats

Amb l’Assegurança de Vida Col·lectiu Renovable la seva empresa ha de cobrir el risc de defunció o d’invalidesa permanent dels treballadors, resolent d’aquesta manera l’obligació adquirida a través del conveni col · lectiu o de la millora social voluntària.

L’existència de l’assegurança de Vida Col·lectiu Renovable es justifica per la pèrdua econòmica que la mort de l’assegurat ocasiona al desenvolupament de projectes familiars i / o professionals, cobrint dues necessitats bàsiques:

  • La seguretat de desenvolupament del projecte familiar.
  • La garantia en la continuïtat d’un negoci.

GARANTIES

Atenent a les múltiples circumstàncies, aquesta pòlissa és molt flexible en les seves condicions i garanties: es pot contractar per diferents durades i s’ajusta perfectament a les necessitats i els compromisos de cada empresa, tant en les prestacions i cobertures econòmiques com en els col·lectius a assegurar.

Garanties complementaries

  • Capital mort per accident
  • Invalidesa Professional
  • Invalidesa absoluta i permanent
  • Accident de Circulació
OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.