ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ASSEGURANCES PER A LA VOSTRE PROTECCIÓ

Assegurances llar

Assegurances LLAR

PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES li  ofereix una assegurança de la Llar diferent i exclusiva, una pòlissa amb garanties adaptades al seu tipus de vida: si forma part d’una família amb fills al seu càrrec, si viu sol o en parella o si ja té una certa edat.

Assegurances automòbil

Assegurances AUTOMÒBIL

Amb la nostra àmplia gamma de modalitats en assegurances d’automòbils, vostè podrà individualitzar la seva pòlissa tant com prefereixi, sempre en condicions òptimes de garanties i preu.

Assegurances comunitats de propietaris

COMUNITATS DE PROPIETARIS

La nostra assegurança de Comunitat li ofereix solucions concretes a les comunitats de propietaris d’habitatges, bé siguin de pisos o de cases individuals o adossades, itambé a oficines, garatges, etc.

Assegurances embarcacions d'esbarjo
EMBARCACIONS ESBARJO

Perquè pugui gaudir navegant al seu gust, tranquil i amb seguretat, donem una completa cobertura tant a la seva embarcació d’esbarjo, sigui de motor o de vela, com als seus ocupants.

Assegurances de responsabilitat civil

RESPONSABILITAT CIVIL

La pòlissa de Responsabilitat Civil d’ASSEGURANCES BILBAO, el protegeix davant les eventualitats assumint en el seu nom tant el coste conòmic com la defensa legal davant els tribunals de justícia.

Sol·licitar pressupost · Més informació
OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.