ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ASSEGURANCES AUTOMÒBIL

Drive X Km. Una assegurança d’automòbil a tot risc a un gran preu.

Què és l’assegurança Drive X Km.?

Drive x km és un nou concepte d’assegurances d’automòbils. Un tot risc a una gran preu, en el que es paga només pel que es condueix, ni un cèntim més.

A qui va dirigit?

Aquest nou concepte d’assegurança està dirigit a turismes i tot terrenys que no recorren grans distàncies durant l’any.

Quines són les seves característiques diferencials?

 • Una assegurança econòmica: Fins a un 60% més econòmic que una assegurança convencional.
 • Una absoluta cobertura: Amb garanties a tot risc, en tres modalitats: amb franquícia, franquícia de manteniment o sense franquícia.
 • Facilitat i flexibilitat en la contractació: Tu tries el tram de quilòmetres que vols assegurar per a la garantia de danys propis. A més, et permet adquirir quilòmetres addicionals durant l’any en que està en vigor la pòlissa.
 • Un servei de qualitat: Abans de la contractació, hauràs de portar el teu vehicle a un dels tallers Auto Presto per fer la lectura del comptaquilòmetres. Aquesta lectura garantirà la qualitat del servei que t’ofereix l’assegurança.
Calcula la teva assegurança

MODALITATS EN ASSEGURANCES D’AUTOMÒBILS

Amb la nostra àmplia gamma de modalitats en assegurances d’automòbils, vostè podrà individualitzar la seva pòlissa tant com prefereixi, sempre en condicions òptimes de garanties i preu.

PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES l’ajudarà a triar la modalitat adequada a les seves necessitats, és a dir, amb les garanties en forma de pack, o incloent-hi les cobertures addicionals que li interessin especialment. Vostè mateix ho decideix, amb tota llibertat.

A aquesta flexibilitat cal sumar-hi el més important: l‘assessorament personal dels nostres professionals a l’hora d’informar-lo sobre la millor opció i sobretot, el servei en cas de sinistre. La companyia té certificada la qualitat dels seus processos en la gestió dels sinistres.

Veure GARANTIES PLATÍ

Amb la gamma d’assegurances d’automòbils CAR, posem a la seva disposició des de la modalitat més bàsica i econòmica, fins a la més completa i exclusiva, especialment creada per a vehicles nous i d’alt valor:

CAR | Assegurances bàsiques a tercers

CAR + | Assegurances a tercers i trencament de vidres

CAR Plata | Assegurances a tercers + trencament de vidres + robatori i incendi

CAR Oro | Assegurances a tot risc amb o sense franquícia

Platino | Una assegurança de grans prestacions

AVANTATGES EXCLUSIUS PER ALS NOSTRES CLIENTS

   • Peritem el cotxe en 24 hores.
   • Defensem i tramitem les multes de trànsit.
   • Gestionem i paguem el curs de recuperació de punts, parcial i total.
   • ASSISTÈNCIA A LA CARRETERA des del km 0, les 24 hores del dia i 365 dies l’any.
   • Fins i tot l’assistim en cas de punxada o falta de combustible, perquè cuidem els petits imprevistos.
   • Reparació d’emergència en carretera.
   • Assistència en viatge per a les persones a tot el món amb assistència mèdica encara que viatgin amb un altre mitjà de transport.
   • I més avantatges …

MOTOCICLETES I CICLOMOTORS
Solucions individualitzades, completes i eficaces.

Gaudeix del viatge tranquil i amb la seguretat de sentir-te ben assegurat en tot moment, passi el que passi.

Atenent a les teves característiques personals i les de la teva moto, aquesta pòlissa et permet adaptar les garanties, les cobertures econòmiques i en conseqüència el preu.Tot al teu gust i segons les teves necessitats.

A aquesta flexibilitat cal sumar-hi el més important: l’assessorament personal dels nostres professionals a l’hora d’informar-te sobre la millor opció i, sobretot, el servei en cas del sinistre. La companyia té certificada la qualitat dels seus processos en la gestió delssinistres.

Veure GARANTIES
Sol·licitar pressupost · Més informació
OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.