ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ASSEGURANCES PER AL TEU BENESTAR

Assegurances SALUT

Assegurances SALUT

PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES li ofereix les cobertures més completes per a la seva salut, amb les combinacions que millor s’adapten al que vostè necessita. Tindrà la llibertat de triar els metges i hospitals.

Assegurances VIDA

Assegurances VIDA

Si li crea incertesa el seu futur econòmic i el de la seva família, i creu arribat el moment de garantir-ho i tenir-ho tot a cobert, no ho dubti més: és hora de gaudir de la vida.

DECESSOS DECESSOS

Deixi-ho tot a les nostres mans, a PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES ens ocupem de gestionar tot el necessari, per garantir la seva tranquil·litat i la dels seus en els moments més delicats.

Assegurances ACCIDENTSAssegurances ACCIDENTS

Sentir-se segur i confiat en el futur és saber que, passi el que passi, tot està sota control i que cap fet accidental podrà alterar el ritme de vida, especialment els treballadors AUTÒNOMS.

Assegurances GENT GRAN

GENT GRAN

Li proposem mantenir i fins i tot millorar la seva qualitat de vida a la maduresa. Assegurança Tele-assistència, servei d’ajuda a domicili. Hipoteca Inversa, un complement ideal a la jubilació.

Protecció jurídica

PROTECCIÓ JURÍDICA

L’assegurança de protecció jurídica Familiar li facilita una sèrie completa de serveis jurídics que inclou la redacció, tramitació i gestió de documents, la reclamació i negociació en el seu nom i fins i tot la seva defensa judicial davant els tribunals de justícia.

Sol·licitar pressupost · Més informació
OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.