ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ACCIDENTS

Assegurem les persones

Sentir-se segur i confiat en el futur és saber que, passi el que passi, tot està sota control i que cap fet accidental podrà alterar el ritme de vida que ens hem marcat.

L’assegurança que millor s’adapta a la seva Vida

Li presentem la nova assegurança d’accidents, una pòlissa amb totes les garanties, total flexibilitat i que, com a complement, compta amb una sèrie d’útils serveis relacionats amb la salut i el benestar de vostè i la seva família.

Si sou empresari o autònom, gaudirà de les nostres garanties especials

Tot està a cobert, des d’una mínima lesió fins a una greu invalidesa o la mort, si la causa és un accident de qualsevol tipus i en totes les circumstàncies. A més, la indemnització s’incrementa si es tracta d’un accident de circulació.

AVANTATGES

Entre els avantatges més destacats de la nova assegurança accidents hi ha el pagament ràpid de la indemnització, la nostra garantia que el client rebrà per avançat el capital que li correspongui per la seva baixa diària, sense esperar a la curació i sense més tràmit que la presentació del certificat mèdic acreditatiu de la lesió i el seu tractament.

GARANTIES

Al costat de les clàssiques garanties de les assegurances d’accidents, aquesta innovadora pòlissa conté múltiples avantatges, tots ideats amb un objectiu clar: oferir al client la possibilitat d’individualitzar al seu gust les garanties i cobertures econòmiques.

Inclou la mort per infart de miocardi, vessament cerebral, doble capital en cas de pèrdua dels dos cònjuges en accident de circulació, indemnització per fractures greus, etc.

Indemnització per Defunció
A conseqüència d’accident, infart de miocardi, vessament cerebral, doble capital en cas de pèrdua dels dos cònjuges en accident de circulació, indemnització per fractures greus, etc.

Indemnització per invalidesa, fins i tot parcial
A conseqüencia d’accident, invalidesa parcial, parcial progresiva, doble capital en cas d’accident de circulació.

Indemnització per incapacitat temporal
Baixa diària a conseqüència d’accident i fins i tot malaltia que inclou el pagament ràpid de la indemnització. El client pot optar per subscriure la garantia de Barem o bé la de baixa real i efectiva.

Indemnització per Hospitalització
A conseqüència d’hospitalització tant en un Centre Mèdic com a dins del propi domicili.

Salut i benestar

Un servei d’atenció sanitària amb facultatius i centres d’assistència a tot el territori nacional. Les seves garanties inclouen tractaments i teràpies complementàries i fins i tot alternatives en centres especialitzats: talassoteràpia, termalisme, nutrició, termalisme, cirurgia de la miopia, logopèdia, cura de gent gran, etc. Tot amb interessants descomptes i sense períodes de carència ni limitacions per edat o patiments previs.

Salut Dental
Un quadre mèdic amb més de 2.000 dentistes al llarg del país, amb serveis gratuïts i interessants descomptes en diferents tractaments buco-dentals.

Servei d’Orientació Mèdica Telefònica
Un equip mèdic multidisciplinari per a proporcionar al client el millor i més complet assessorament mèdic. Al seu servei durant les 24 hores del dia.

Segon Diagnòstic
Amb la possibilitat d’obtenir un segon diagnòstic mèdic, el tractament més apropiat i fins i tot el centre mèdic nacional o estranger més adequat per a cada circumstància.

OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.