ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

L’ACOMPANYEM EN TOT MOMENT

A PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES ens ocupem de gestionar tot el necessari, per garantir la seva tranquil· litat i la del seus en els moments més delicats.

DECESSOS
Deixi-ho tot a les nostres mans

La pòlissa de decessos és un contracte de prestació de serveis, pel qual ASSEGURANCES BILBAO es fa càrrec tant de les despeses inherents a la mort, com de les gestions i tràmits a realitzar després de la pèrdua de la persona assegurada.

En aquests difícils moments i sigui quina sigui la causa i el lloc de la defunció, li garantim una atenció personal i un servei de qualitat, ràpid i  eficient.

A més, en contractar la seva pòlissa de decessos vostè accedeix mitjançant la seva targeta personal, a tot un seguit d’avantatges exclusius relacionats amb la seva salut i benestar.

REPATRIACIÓ
Compti amb tot el nostre suport

La pòlissa de repatriació és un contracte de prestació de serveis, pel qual ASSEGURANCES BILBAO es fa càrrec tant de les despeses inherents a la mort, com de les gestions i tràmits a realitzar després de la pèrdua de la persona assegurada.

En aquests difícils moments, PUNSET CONSULTORS D’ASSEGURANCES li garantim una atenció personal i un servei de qualitat, ràpid eficient.

I per descomptat, ens ocupem de la repatriació de l’assegurat mort fins al seu país d’origen o al lloc prèviament estipulat a la pòlissa.

OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.