ASSEGURANCES EXCLUSIVES
972 266 712 punset@punsetconsultors.com
caes

ESTALVI I INVERSIÓ

PUNSET  CONSULTORS D’ASSEGURANCES li presenta la seva àmplia i solvent gamma de productes combinats d’estalvi i inversió.

Productes que asseguren la rendibilitat, caracteritzats per la seva flexibilitat i dissenyats per a respondre específicament a les circumstàncies de cada client.

Compte Estalvi Assegurança
El Compte Estalvi Segur li ofereix molt més

Els seus estalvis s’ho mereixen. Per això, el Compte Estalvi Assegurança té tot el que espera per als seus diners: rendibilitat garantida, flexibilitat, liquiditat i inexistència de penalitzacions.

Un producte rendible i segur

Pot optar per acollir-se al tipus d’interès recomanat. En aquest cas, ASSEGURANCES BILBAO li garanteix un interès competitiu i sobretot sense riscos.

Una altra possibilitat és vincular els seus estalvis a algun dels nostres fons d’inversió, triant aquell que millor s’adapti al seu perfil inversor.

Flexible

Des dels 3.000 euros mínims inicials, el Compte Estalvi Assegurança li permet realitzar totes les aportacions que vulgui, tant periòdiques com extraordinàries, i en el moment que ho consideri convenient.

Liquiditat

Transcorreguts només tres mesos des de la contractació, vostè podrà realitzar els rescats que necessiti. I transcorregut un any, ja podrà rescatar tots els seus diners.

Assegurança de vida

Tranquil·litat per als seus diners i també per a vostè, perquè en contractar el seu Compte Estalvi assegurança, vostè comptarà amb una assegurança en cas de defunció.

Transparència i servei

En tot moment podrà verificar tant la situació dels seus estalvis com el rendiment que en vagi obtenint. Per a la seva tranquil·litat, trimestralment rebrà informació actualitzada al seu propi domicili.

Unit Linked

GCO AHORRO, FI.
La cartera del fons està invertida en renda fixa nacional i internacional amb una durada mitjana inferior als dos anys. Dirigit a inversors de renda fixa a curt termini.

GCO RENTA FIJA, FI.
Inverteix en renda fixa nacional i internacional d’emissors públics i privats denominats en euros. La durada de la cartera serà superior als dos anys.

GCO ACCIONES, FI.
Inverteix la totalitat de la cartera en renda variable nacional.

GCO EUROBOLSA, FI.
Inverteix en títols europeus de la UE, Regne Unit i Suïssa.

GCO INTERNACIONAL, FI.
La seva cartera està invertida especialment a Europa i els EUA

GCO MIXTO, FI.
Fons de renda fixa mixta. Inverteix aproximadament un 70% en renda fixa amb un percentatge de renda variable (màxim 30%)

GCO GLOBAL 50, FI.
Fons de renda variable mixta internacional. Combina la inversió amb actius de renda fixa i fins a un 50% en renda variable.

Assessorament personalitzat

El Patrimoni Fons ofereix, com hem vist, diverses combinacions i diverses possibilitats.A l’hora de triar on invertir, no està sol, els nostres assessors, un cop estudiat el seu perfil, li oferiran la combinació que millor s’adapti a les seves necessitats, diversificant la seva inversió i optimitzant la rendibilitat.

OLOT
C/ Clivillers, 30 · 17800 OLOT
972 266 712 · 972 274 563 · punset@punsetconsultors.com
RIPOLL
C/ Progrés, 1, Baixos · 17500 RIPOLL
972 700 149 · 972 700 568 · avpunset@punsetconsultors.com
Punset Assegurances Olot - Seguros Bilbao Agència d'Assegurances - Col·legiat

Punset Consultors d’Assegurances posa a la seva disposició un ampli cataleg d’assegurances per a particulars, empreses i autònoms subscrites amb Bilbao Cia. Anma. de Seguros y Reaseguros, s.a., pertanyent al Grupo Catalana Occicente, domiciliada al Pº del Puerto 20 - 4899 GETXO (Vizcaya)

Punset Consultors d’Assegurances s.l. es una Agencia d’Assegurances Exclusiva de Seguros Bilbao-Gº.Catalana Occidente, inscrita en el Registre Especial de Mediadors d’assegurances amb el núm. C0026B17797788.